AVALON 5. Компанія Avalon Inc. будує новий житловий комплекс у м.Вінниця...

AVALON 5. Компанія Avalon Inc. будує новий житловий комплекс у м.Вінниця...

АВАЛОН-5

 

Компанія Avalon Inc. розпочинає будівництво нового житлового комплексу у м.Вінниця. Це сучасний європейський архітектурний формат з ключовими принадами для комфортного проживання, який гарантовано надасть мешканцям очікуваний спокій і затишок. 

 

Розташування та інфраструктура

ЖК АВАЛОН-5 розташований майже в самому центрі м.Вінниці, між вулицями Шевченка, Константиновича та Трамвайною. Відповідно, на власному авто чи на громадському транспорті від ЖК до майдану Незалежності можна добратись за 5-10 хвилин. Також АВАЛОН-5 відзначається розвиненою інфраструктурою. Усі необхідні для комфортного та повноцінного проживання об’єкти доступні для власників нових квартир у межах кількох кроків чи кількох хвилин: магазини, школа, Палац дітей та юнацтва, вищі навчальні заклади та банківські відділення. Окремо слід відзначити екологічність розташування житлового комплексу, неподалік лісової зони та Центрального парку.

 

Формат секцій

АВАЛОН-5 формують 14 секцій із загальною кількістю квартир близько 625. Максимальна поверховість ЖК – 9 поверхів. У будівництві застосовують екологічну та природну цеглу. Усі квартири матимуть індивідуальне, енергоефективне та економне опалення. Кожну з 14 секцій обладнають сучасними, безшумними ліфтами.

 

Житлові та комерційні площі

Архітектурною особливістю ЖК АВАЛОН-5 є внутрішній двір – відкритий простір із зоною відпочинку в затінку дерев, дитячими та спортивними майданчиками.У житловому комплексі передбачено підземний паркінг, щоб мешканці АВАЛОН-5 могли не турбуватися за своє авто. Перший поверх житлового комплексу буде відведено під комерційні приміщення. Для потреб жителів буде запропоновано також окремо збудовані приміщення – дитячий садочок та спортивний зал. Усі названі переваги ЖК АВАЛОН-5 роблять цей житловий комплекс одним з найкращих у м.Вінниці для повноцінного проживання активних молодих людей чи батьків із дітьми.

Хочете дізнатися більше? Зв'яжіться з нами і наш фахівець Вам допоможе.

Україна, м. Вінниця, Пирогова 23б (ТЦ Феріде Плаза 2 поверх)

096-7786555 (Вінниця)  063-7760555 (Вінниця)

http://avalon-inc.com.ua/vinnica.html

Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

ТОП 24

Copyright © 2008-2016. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top