"Це свавілля" - Пургін про переворот у "ДНР"


Экс-ватажок "ДНР" Андрій Пургін заявив, що його відсторонили від посади з "порушеннями".

Російській службі Бі-бі-сі він заявив, що був затриманий разом із дружиною і з Олексієм Александровим (син бойовика Олексія Александроваред.), - повідомляє "ТСН"

"Чотири дні я був затриманий, потім випущений. Казали, що вони мене захищали від якоїсь української диверсійно-розвідувальної групи. Зрозуміло, що це смішна версія. Я був затриманий дорогою у Донецьк, не доїхав до кордону", - заявив бойовик.

"Хоча моя нібито відставка була проведена з порушеннями і була абсолютним свавіллям, я не планую через це воювати. Пушилін у нас у восьми іпостасях. Всього не перерахуєш", - говорить він.

Нагадаємо, що в "ДНР" стався переворот - Андрій Пургін був відсторонений від посади спікера "народної ради" "ДНР" за рішенням депутатів. Виконуючим обов'язки голови парламенту став віце-спікер Денис Пушилін.



http://gazeta.ua/articles/politics/_ce-svavillya-purgin-pro-perevorot-u-dnr/646628
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top