ЯКЩО ТИ ДЕПУТАТ ВІД «БАТЬКІВЩИНИ», ТО МОЖЕШ ПРИНИЖУВАТИ ВАГІТНИХ ЖІНОК?

Чомусь в нашій вільній, незалежній, демократичній державі депутати різного ґатунку, від районних рад до Верховної ради, вважають, якщо ти депутат, то тобі все дозволено. Прикладом хамської, брутальної, злочинної, поведінки одного з депутатів районної ланки може бути випадок якій мав місце 14.08.2015 в місті Кіровограді, на прилеглій території до маленького магазинчика «Віконце», розташованого по вулиці Волкова, 15.

Біля 13-00, сонячного, світлого дня, до центрального входу магазину під’їхав джип чорного кольору, вартістю понад 60000 $ США, державний номер ВА8000** з якого вийшла жінка з двома маленькими діточками трьох, чотирьох років, і почала їх роздягати для відправлення природніх потреб прямо біля вхідних дверей. Продавець магазину Парменова Олена Юріївна запропонувала жіночці, що попала з діточками в термінове становище, ключ від туалету, та пояснила, що там є туалетний папір, вода, тощо. Але багатодітна матуся не звертаючи увагу на продавщицю, продовжувала усаджувати поряд з першою дитиною, другу.

Продавець зробила законне зауваження, хто ж буде прибирати фекалії за дітлахами, на що матуся голосно відповіла, ти ж тут працюєш, ти й приберешся.

Почувши шум, до жінок підбіг чолов’яга міцної статури, вагою до 150 кг., лисий, з пунцовим кольором шкіри на обличчі та якірним цепком із жовтого металу на шиї, з брутальною лайкою і криком: «Ты чьо кабыла охренела !!!?», з ходу, без будь-яких попереджень наніс Олені Юріївні удар кулаком в обличчя. В наслідок чого та впала на асфальт, ударилася головою, та запаморочливому стані ледь не втратила свідомість.

Чолов’яга був в такому агресивно збудженому стані, що навіть не звернув уваги на те, що жінка, яку він вдарив, була вагітною. Хоча не побачити округлу форму жінки було просто неможливим.

Олена Юріївна дуже перелякалася за життя та здоров’я дитини, що не народилася, і за себе особисто, та одразу ж почала з мобільного телефону викликати міліцію, на що чолов’яга вигукнув, «Звони хоть начальнику УВД Кондрашову, хоть прокурору области Коваленку! ЯЯЯ!!! Депутат горсовета!!!».

Побачивши серйозність намірів потерпілої жінки, що до виклику міліції депутат міськради вигукнув, «Ты хочешь быть под вечер трахнутой!!!?», мерщій завантажив членів родини до джипу та в терміновому порядку ретирувався. На місці події залишилися побита потерпіла вагітна жінка, в шоковому стані, та маленька кучка дитячих фекалій.

Міліція прибула відносно швидко, але збір первинних матеріалів проводила доволі повільно, не зважаючи на те, що державний номер автомобіля свідки події запам’ятали, і розкрити цей злочин, який можливо кваліфікувати як злісне хуліганство або нанесення тілесних ушкоджень, можливо було одразу ж, по «гарячих слідах».

Слідчий на ім’я Анастасія виписала направлення на огляд до судово-медичної експертизи, який потерпіла пройшла наступного дня, і на цьому активні дії міліції щодо розкриття злочину припинилися. З часу події пройшло більше 15 діб, але з міліції будь-яких відомостей про розкриття злочину, не поступало.

В зв’язку з тим, що дії Кіровоградської міліції не відповідають концепції міністра внутрішніх справ Авакова А.Б. та президента України Порошенка П.О., і в державі наступають часи, коли громадяни держави будуть самостійно себе захищати від свавілля злочинців і правопорушників, та самостійно розкривати злочини і шукати злочинців, в той час, коли в ЗМІ помпезно рекламують нові поліцейські підрозділи, тому родичі і друзі потерпілої почали паралельно міліцейському, проводити своє розслідування.

Буквально через пів години було встановлено власника автомобіля, ним виявився Ліпко Микола Петрович, 18.12.1959 р.н.: член ВО «Батьківщина»; депутат Ленінської районної у місті Кіровограді ради шостого скликання висунутий Ленінською районною організацією політичної партії ВО «Батьківщина»; член постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та екології; провідний спеціаліст; підписант та з 07.04.2015 керівник «Кіровоградської обласної асоціації ветеранів Афганістану» (хоча реально в Афганістані був у коморі прапорщиком, і реальні афганці Ліпка М.П., як афганця не сприймають); командир Кіровоградської міської дружини що здійснює разом з працівниками міліції охорону громадського порядку; керівник обласного штабу єдиного напіввійськового формування, яке створено на базі партійної організації «Рух опору»; неодноразово судимий, прозвисько «Барон», на початку 2000 років мав судимість за скоєння таких же злочинів, що вчиняв екс-президент Янукович В.Ф. - зрив шапок з людей; власник трьох об’єктів нерухомості розташованих за адресами м. Кіровоград: вул. Світла буд. №73, вул. Макаренка буд. №1 «Б», вул. Ватутіна. буд. № 24; член злочинного угруповання причетного до силових захоплень цукрових заводів у колишньої «горілчаної королеви» Ганни Антоньєвої, незаконного обігу наркотичних засобів, незаконного зберігання та обігу зброї, вимагання грошових коштів з фермерів Знам’янського району під виглядом волонтерської допомоги військовим ЗСУ.

Виходячи з послужного списку Ліпка М.П. можливо прийти до висновку, що він або настільки зрісся з міліцією, що вона вважає його своїм, не зважаючи на те, що Ліпко М.П. є типовим злочинцем, або вона його банально боїться.

Реформування міліції начеб то й проходить, але позитивних результатів та відповідного покращання від нововведень, пересічні громадяни на собі не відчувають і змушені захищати себе, свої родини і свої права самотужки.

Навіщо тоді державі такі беззубі правоохоронні органи та навіщо такі народні обранці, які знущаються над своїми виборцями?

Спеціально для сайту «Тарасова Правда».

Парменов О.А.

 

Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: « У Кіровоградській області міліціонер побив до смерті дівчину
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top