Тука довіряє правоохоронцям, які розслідують ростріл мобільної групи, і просить свідків не мовчати


Георгій Тука цілковито довіряє правоохоронцям у проведенні розслідування щодо знищення під Щастям мобільної групи і "Тайфуна" та закликає усіх, хто має інформацію щодо інциденту, надати свідчення силовикам.

Про це голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації написав у Facebook.

"Я отримав абсолютно достовірні запевнення в тому, що розслідування буде проведено всебічно, об'єктивно і в стислі терміни. Я вірю і СБУ, і ГВП в тому, що злочинець буде знайдений... Прошу всіх, хто має інформацію щодо знищення мобільної групи і вбивства "Тайфуна", довіритися мені і під мої гарантії погодитися на надання офіційних свідчень", - пише Тука.

Він підкреслює, що попередні свої заяви з цього приводу робив як пересічний громадянин, а не високопоставлений чиновник, до думки якого зобов'язані дослухатися всі.

"Я як і раніше залишаюся всередині волонтером, а не чиновником. І я змушений погодитися з тим, що деколи втрачаю межу між першим і другим", - визнає Тука.

Нагадаємо, 2 вересня на Луганщині зведена мобільна група, яку створили для боротьби з контрабандою, потрапила в засідку. В результаті бою загинули двоє людей, ще четверо дістали поранення, у тому числі друг Туки, волонтер Галущенко. За кілька днів до цього він на камеру розповів про погрози з боку комбрига 92-ої бригади.



http://gazeta.ua/articles/regions/_tuka-doviryaye-pravoohoroncyam-yaki-rozsliduyut-rostril-mobilnoyi-grupi-i-prosit-svidkiv-ne-movchati/645834
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top