Контрабандисти на Закарпатті переправляють цигарки за кордон дельтапланами


У суботу вночі в ході спільної операції "Ключові точки" українські прикордонники спільно зі словацькими колегами виявили малий літальний апарат на Закарпатті, який ймовірно використовується контрабандистами для переміщення тютюнових виробів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів прикордонники Мукачівського загону спільно з мобільними групами, які направлені на посилення ділянки західного кордону виявили в районі населеного пункту Домбоки малий літальний апарат типу "Дельтаплан". Напередодні його рух зафіксував прикордонний наряд Чопського загону на ділянці відділу "Паладь Комарівці" в бік сусідньої Словаччини і десь за годину назад на територію України", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом були поінформовані всі компетентні органи та розпочато пошукові заходи з обох сторін кордону. Згодом прикордонники за допомогою тепловізійних пристроїв помітили, що невідомий апарат розпочав зниження висоти неподалік від лінії кордону. З метою недопущення протиправної діяльності та затримання порушників в район можливого приземлення літального апарату вибули прикордонники Мукачівського загону, де у результаті виявили "Дельтаплан".

Затримано особу без документів, екіпірованого як пілота і можливо причетного до протиправної діяльності. Дана особа уже не перший раз потрапляє у поле зору правоохоронців через протиправну діяльність на кордоні.

При огляді літального апарату встановлено, що це двохмісний мотодельтаплан. Засоби навігації були вирвані з панелі, які в подальшому знайдено на відстані близько 200 метрів від місця затримання.

На даний час пошукові дії з української та словацької сторони тривають.



http://gazeta.ua/articles/regions/_kontrabandisti-na-zakarpatti-perepravlyayut-cigarki-za-kordon-deltaplanami/648324
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top