Тіло харківського бізнесмена вісім місяців пролежало в кар'єрі


Харківські міліціонери встановили особу чоловіка, який у жовтні минулого року убив свого 70-річного бізнес-партнера. Його тіло знайшли в травні цього року в кар'єрі місцевого гірничо-збагачувального комбінату. Три місяці правоохоронці шукали злочинця.

"Ще в жовтні до працівників Нововодолазького райвідділу міліції звернувся 46-річний харків'янин із заявою про зникнення тестя. За його словами, 70-річний чоловік на власному автомобілі поїхав у справах та не повернувся додому. А в травні поточного року працівники місцевого гірничо-збагачувального комбінату під час проведення будівельних робіт знайшли тіло людини з ознаками насильницької смерті. Це було тіло зниклого пенсіонера. Експерти встановили, що помер від черепно-мозкової травми", - повідомили в Харківській обласній міліції.

Після кількамісячних пошуків встановили особу, яка причетна до злочину. Ним виявися 34-річний мешканець Харківщини. З потерпілим вів спільний бізнес.



http://gazeta.ua/articles/np/_tilo-harkivskogo-biznesmena-visim-misyaciv-prolezhalo-v-karyeri/642716
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top