Голландці приїдуть до України, що забрати уламки, знайдені мешканцями на місця катастрофи Boeing 777


Нідерландські експерти знову приїдуть в Україну, щоб забрати речі і уламки, знайдені поблизу місця аварії малазійського Boeing-777 в Донецькій області.

Як повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації, про це повідомив посол Нідерландів в Україні Кейс Ян Рене Кломпенхаувер в ході зустрічі із заступником глави ХОДА В'ячеславом Аббакумовим.

"Велика операція з пошуку рештків завершена, але люди, які живуть неподалік від місця трагедії, продовжують знаходити деякі речі і уламки", - цитує прес-служба Кломпенхаувера.

За його словами, голова однієї з сільрад неподалік від місця трагедії зібрав цілу вантажівку уламків та інших речей, які необхідно транспортувати в Нідерланди.

"Кілька співробітників посольства, зокрема поліцейський аташе, військовий аташе і деякі інші поїдуть туди і заберуть цю вантажівку. Головний інспектор з Голландії приїде для того, щоб обстежити те, що було знайдено. Він базуватиметься в Харківській області. Це, звичайно, буде вже не в тому масштабі, як було раніше ", - повідомив посол.

Він також уточнив, що з великою ймовірністю таку процедуру доведеться повторювати кожні три місяці.

"З точки зору організації ми готові співпрацювати і все, що від нас залежить, зробимо", - пообіцяв Аббакумов.

Як повідомлялося, літак Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував плановий рейс МН17 з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 на сході Донецької області, над територією, контрольованою бойовиками. На борту знаходилися 283 пасажири і 15 членів екіпажу, всі вони загинули.



http://gazeta.ua/articles/regions/_gollandci-priyidut-do-ukrayini-scho-zabrati-ulamki-znajdeni-meshkancyami-na-miscya-katastrofi-boeing-777/645897
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top