У Львові урочисто відкрили Форум видавців






Сьогодні о 19.00 у Львівській обласній філармонії відбулося офіційне відкриття 22-го Міжнародного книжкового Форуму видавців. Квитки на захід продавали по 150 грн. Зал філармонії був наповнений вщент.

Відкривали Форум єпископ УГКЦ у Франції, країнах Бенілюксу та Швейцарії Борис Ґудзяк, британських нейрохірург світового рівня Генрі Марш, україністка та професор НаУКМА в Польщі Олександра Гнатюк та президент Форуму видавців Олександра Коваль.

"Кожне людське серце прагне радості та миру. За кожним столиком в кав'ярні звучить питання: де знаходити мир? Як до нього йти? Форумвелике діло миру, - сказав отець Борис Гудзяк. - Читання книги і молитванайкращі способи, щоб призупинити шалені темпи нашого життя, і призупинити темпи поганої інформації, яка нас травить і від якої ми залежні".

Найочікуваніша книга цьогорічного Форуму"Історії про життя, смерть та хірургії мозку" Генрі Марша.

"Цей чоловікодин з перших підтримав Україну в непростій ситуації. У вільний час він майструє меблі, а на роботу їздить велосипедом, - представив гостя ведучий Володимир Бєглов.

"Прогрес у медицині стосується прозорості та відкритості. Того, що варто вміти визнавати помилки і вчитись на них, не приховуючи їх, допомагати молодим лікарям вчитись на помилках. А якщо помилки ховатиніхто не зможе навчитись на них і не буде прогресу, - сказав Генрі Марш.Україна вчиться на помилках, вона прогресує. Я люблю вашу прекрасну шалену Україну, вірю в неї".

Олександра Гнатюк родом із Польщі. Українську мову вивчала там же.

"Ще чверть століття тому Львів був зовсім іншим містом і купити дійсно цікаву книгу тут було важко. А сьогодні стартує справжнє храмове свято українських видавців та читачі", - розповіла Гнатюк.

"Боротьба форумуце війна за українську книжку. Але з ким ми воюємо? Адже у війни завжди є дві сторони. У нашому випадку це війна з байдужістю та зачерствінням душі!" - сказала Президент форуму Олександра Коваль.

На сцені філармонії виступили академічний молодіжний симфонічний оркестр INSO-Lviv, який переміг на "Битві оркестрів" в Одесі, солістка Римського і Мадридського оперних театрів Софія Соловій, скрипаль-віртуоз Олександр Божик.



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-lvovi-urochisto-vidkrili-forum-vidavciv/646599
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top