Радником Москаля на Закарпатті стане представник ромської громади


Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль призначить своїм радником представника ромської громади, яка налічує в регіоні близько 50 тисяч циган, що становить майже половину від загальної кількості в Україні. Про це повідомляється на сайті голови ОДА.

Москаль запропонував закарпатським циганам самостійно визначитися з кандидатурою, яка буде офіційно оформлена в патронатну службу облдержадміністрації.

Напередодні Міжнародного дня голокосту ромів Москаль провів зустріч із керівниками ромських громадських організацій та лідерами ромських поселень Закарпаття. Вони обговорювали можливості відкриття спеціальних курсів при училищах та ліцеях, які ромські діти могли б відвідувати безкоштовно, встановлення пам'ятного знаку для вшанування жертв голокосту, легалізації незаконних побудов у поселеннях, покращення побутових умов проживання тощо.

Міжнародний день голокосту ромів відзначається 2 серпняу цей день у 1944 році нацисти в концтаборі Аушвіц-Біркенау знищили більше 20 тысяч циган.

Нагадаємо, 15 липня Геннадій Москаль очолив Закарпатську облдержадміністрацію. Це сталося після Мукачівської стрілянини між "Правим сектором" і міліцією.



http://gazeta.ua/articles/regions/_radnikom-moskalya-na-zakarpatti-stane-predstavnik-romskoyi-gromadi/640269
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top