Лобове зіткнення на шаленій швидкості – на Закарпатті сталося жахливе ДТП






Ввечері 31 липня на Виноградівщині сталося смертельне ДТП: Chrysler-Dodge на шаленій швидкості влетів в Dacia Logan.

В результаті зіткнення 19-річний водій Dacia помер у лікарні. Водій Chrysler42-річний чоловік та його 30-річна пасажирка також госпіталізовані.

В МВС повідомили, що водій Chrysler-Dodge був нетверезий - експертиза засвідчила в його крові 1,6 проміле.

"До речі, в 2007 році цей же чоловік уже скоював смертельне ДТП. Тоді в селі Теково Виноградівського району під колесами його автомобіля загинули хлопець і дівчина. Міліція порушила за даним фактом кримінальну справу, але пяний винуватець трагедії втік за кордон і тривалий час переховувався аж в Італії. У 2012 р. він був затриманий і екстрадований в Україну, та все ж зумів уникнути тюрми. Тоді наш "гуманний" суд обмежився 5 роками позбавлення волі умовно, з наданням іспитового терміну", - інформує прес-служба УМВС України в Закарпатській області.



http://gazeta.ua/articles/np/_lobove-zitknennya-na-shalenij-shvidkosti-na-zakarpatti-stalosya-zhahlive-dtp/640238
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top