На Одещині спіймали командира НГУ, який розпилював "КамАЗи" на металобрухт


В Одеській області викрили схему списання та продажу на металобрухт боєздатної техніки.

Про це повідомляється на сайті військового прокурора Анатолія Матіоса.

"Командиром однієї з військових частин Національної гвардії України сфальсифіковано документи щодо бойових втрат військової техніки та зброї, які використовувались в зоні проведення АТО, з метою їх списання.

Разом із тим, броньований автомобіль "КамАЗ", нібито знищений під час мінометного обстрілу в ході бойових дій, фактично вивезено до однієї з військових частин Нацгвардії в Одеській області. Причому на вантажівці встановлено державний реєстраційний знак з легковика ВАЗ 2106.

Під час досудового розслідування з'ясовано, що власникам "КамАЗа", який надійшов до військової частини з народного господарства в ході мобілізації, здійснено страхову виплату у сумі 150 тис. грн., а сам автомобіль вагою понад 10 тон планувалося здати на металобрухт", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває. Командиру НГУ загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-odeschini-spijmali-komandira-ngu-yakij-rozpilyuvav-kamazi-na-metalobruht/648891
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Как облсовет «открыто и прозрачно» распродаёт Одессу за бесценок »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top