Ківалов готує маніпуляції на виборах у Затоці - Саакашвілі


Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляє, що народний депутат, президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Ківалов готує схеми маніпулювання голосами на місцевих виборах 25 жовтня в регіоні. Повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Є таке село Затока, куди їздить дуже багато відпочиваючих, і де землі коштують дуже дорого. Я з'ясував, що Ківалов, який дуже добре відомий тим, що фальсифікував вибори 2004 року, зараз перейшов з національного рівня на місцевий. У Затоці записані велика кількість його студентів, які голосують на виборах, а перед виборами він хоче записати ще більше, і потім обрана сільрада буде розподіляти землі на його користь, тому що у нього там є фінансові та земельні інтереси ", - сказав він журналістам у середу в Києві після завершення засідання ради регіонального розвитку за участю президента Петра Порошенка.

Саакашвілі підкреслив, що ця ситуація є класичним прикладом того, які маніпуляції можуть використовуватися на місцевих виборах.

"Поки у нас цих людей не приструнили, у нас будуть великі проблеми", - переконаний він.

Глава Одеської обладміністрації вказав на важливість того, щоб в Україні не повторилася "та ганьба", яка була на виборах в одномандатному окрузі №205 у Чернігові цього літа, де були кричущі порушення з боку всіх учасників цих виборів.



http://gazeta.ua/articles/regions/_kivalov-gotuye-manipulyaciyi-na-viborah-u-zatoci-saakashvili/646561
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Как облсовет «открыто и прозрачно» распродаёт Одессу за бесценок »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top