На букетах до Маковія черкащани заробляють до 500 гривень






Від 300 до 500 гривень удень заробляють продавців святкових букетів до Спаса. У Черкасах їх продавали напередодні свята біля центрального ринку, маршрутних зупинок та недалеко від церков.

Найдешевші трав'яні букети були на центральному ринку - від 3 до 25 гривень. Від 25 гривень - на ярмарку біля обласної адміністрації 13 серпня.
"Всі трави вирощую вдома. Букетики польових трав почала продавати лише до свята, а так торгую іншими квітами. Як свято, то можна заробити. На Івана Купала плели вінки. Робота з букетами до Спаса дуже трудоємка, поки зробиш заготовки із трав. Було, що і 70 букетиків в день продала. Віддаю по 15 гривень", - розповідає продавчиня Тамара, торгує квітами по вулиці Гоголя неподалік центрального ринку. Продавці розповідають, що готуються до свята заздалегідь. Багато хто продає трави, які вирощує дома. Торгувати починають за день-два до свята.



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-buketah-do-makoviya-cherkaschani-zaroblyayut-do-500-griven/642470
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top