Активістам "Громадської варти" погрожували з російських мобільних номерів


Активістам харківської організації "Громадська варта", які приїхали у Полтаву на суд по справі Геннадія Кернеса, напередодні погрожували невідомі. Слали СМС та кидали листівки зі словами - "Ми вас уб'ємо". Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів активіст об'єднання Олександр Бєлий.

"Погрози йшли з російських номерів. Однак все рівно ми приїхали на суд".

"Аби нас не вважали провокаторами, навіть звук на музичних колонках значно стишили. Жодним чином ні на кого не тиснемо", - сказав Валентин Бистриченко, керівник "Громадської варти".

На разі біля приміщення суду спокійно. До активістів виходив говорити Олександр Барбарян, один з охоронців Геннадія Кернеса. Запитував, чому люди нападають на мера Харкова? Також пропонував усім приїхати сім'ями на екскурсію у харківський парк Горького. Мовляв, Геннадій Кернес особисто проведе екскурсію.

Нагадаємо, у Полтаві продовжується шосте судове засідання по справі Геннадія Кернеса. Мера Харкова з двома охоронцями звинувачують у побитті торік харківських майданівців.



http://gazeta.ua/articles/regions/_aktivistam-gromadskoyi-varti-pogrozhuvali-z-rosijskih-mobilnih-nomeriv/644146
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top