Аваков оголосив про початок набору до патрульної поліції в Дніпропетровську


Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та глава МВС Арсен Аваков оголосили про початок набору до патрульної служби Дніпропетровська. Повідомляє Прес-служба МВС України.

Під час оголошення набору в патрульну службу Дніпропетровська глава МВС зазначив, що після створення патрульної служби Києва столичним правоохоронцям вдалося забезпечити оперативне прибуття нарядів на повідомлення про правопорушення. Арсен Аваков висловив упевненість, що позитивний досвід патрульної служби Києва буде таким самим і в Дніпропетровську.

"Час прибуття на злочин чи на будь-який злочин зведено до мінімального. Так само буде і в Дніпропетровську",підкреслив глава МВС.

Загальна чисельність підрозділу патрульної служби Дніпропетровська складе 1100 осіб. На вулицях міста постійно працюватимуть 100 екіпажів.

Набір кандидатів на службу у підрозділі розпочнеться 27 липня і триватиме три тижні. Після трьох місяців навчання, орієнтовноу листопаді, відбудеться випуск слухачів.



http://gazeta.ua/articles/regions/_avakov-ogolosiv-pro-pochatok-naboru-do-patrulnoyi-policiyi-v-dnipropetrovsku/638256
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top