Молода начальниця одеської митниці не вчилась в Стенфорді

Новопризначена очільниця Одеської митниці Юлія Марушевська сказала неправду, коли заявила, що вчиться в Стенфорді.

 

Про пише видання «Храбро».

«Відповідаючи на запитання журналістів про свою освіту, Юлія Марушевська повторила стару історію про те, що вчилася в Стенфорді. Ми-то думали, що Юлія перевиховалася і більше не буде обманювати – але ні: “як доказ порадила задати в пошуковику її ім’я англійською, де потрапляєш на офіційну сторінку Стенфордського університету з її профілем і специфікою”», – пишуть журналісти.

На сайті стенфордського університету дійсно є інформація про Юлію Марушевську, але там йде мова про те, що дівчина там не навчалася, а приїжджала на 1 день в рамках медіа-туру українського Євромайдану.


І було це в 2014 році, а не в 2015. Тому слова про те, що Марушевська вчилася в Стенфорді є неправдою.

Читайте также: Who is Mrs Марушевская? Новый начальник Одесской таможни — супруга львовского медийного менеджера и соратника Садового

firstsocial.info

Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: « Фальшивые новости Одесского горсовета: воруют и врут Парасюк закликав розпустити Раду »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top