Навіщо Вінниччина Коломойському?

Масований інформаційний потік з «1+1» та інших ЗМІ, так або інакше пов’язаних з групою «Приват», покликаний щосили довести українцям – партія «Укроп» має якісь шанси на місцевих виборах. Чому? А це питання інше. Говорячи про нього підконтрольні Колмойському медіа наввипередки розповідають і що партія нова, і підходи до реальності прогресивні, і критика влади має цілком реальне підґрунтя.

 
 
Читач написав на сайт:

Люди слухають і у них, які і після кожної вдалої реклами, десь на підсвідомому рівні виникає нестійке відчуття: «А може, купимо? Дамо шанс? Спробуємо?»

«1+1» рекламу робити вміє.

Але реклама теж різною буває. «МММ» рекламували з розмахом. І «Герболайф». І «доступні» кредити на житло, з яких десятки тисяч не можуть «вилізти» уже десятиріччя. І «Укроп» для досвідчених «медійників» такий само товар, як і «Анкл Бенс».

Що з собою несе реклама «Укропу» для вінничан.

«Укроп» – це суто дніпропетровський проект, покликаний посилити вплив одних груп всередині дніпропетровської бізнес-політ «тусовки» проти інших. Якби Царьов був щирим прихильником Майдану, то Коломойський і Корбан-Філатов очолювали би «Антимайдан». Але вийшло навпаки.

Функція «Укропу» - бути в авангарді рейдерського наступу «Привату». Спочатку з’являться 1-2 депутати в обласній чи міській раді. Потім – створюється група таких депутатів. Потім – і це стає несподіванкою для місцевих бізнесменів – «Приват» висуває претензії на переділ сфер впливу.

Справа у тому, що «дніпропетровські» ніколи не розглядали і не будуть розглядати Вінницьку область, як партнерську. Вона для них – землі, які треба колонізувати. Захопити і порізати на металобрухт підприємства. Скупити за безцінь селянські землі і повернути їх за величезну компенсацію від держави. Знищити прямих конкурентів бізнесу з групи «Приват». Перетворити Вінниччину на сировинний придаток для флагманів структур Коломойського.

Чим це загрожує для кожного вінничанина?

А тим, що будь-які проекти розвитку будуть зупинені, а колоніальні менеджери «Привату» замість будівництва доріг і ремонту лікарень, спрямовуватимуть усі кошти на рахунки «дніпропетровських». Про епідемію рейдерства можна і не говорити. Наберіть в Інтернеті словосполучення «Корбан рейдер» і все стане зрозуміло.

Вінницька область стане «банановою республікою» по відношенню до Дніпропетровської області. Тієї самої, яка дала зрілого Леоніда Кучму, Павла Лазаренка і Юлію Тимошенко.

Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top