У Черкасах з квітами, цукерками та відзнаками зустріли демобілізованих бійців АТО


НаСоборній площі у Черкасах зустріли бійців 13-го батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригадита 90-го батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади.

Всього демобілізували 63 воїнів. В зоні бойових дій вони були більше року.

"Будемо якось жити, шукати роботу. Якщо потрібно буде, то повернемося воювати. Є дуже багато друзів, які ще залишилися в АТО. Ми хочемо якось підтримувати зв'язок з ними, тому будемо займатися волонтерською допомогою," - говорить 27-річний Андрій Бамбула, страший солдат.

"Я не знаю, чим ще займуся, але думаю допомагати хлопцям в АТО. Якщо буде повна мобілізація, то повернуся, але сидіти в окопахце не цікаво," - розповідає 32-річний В'ячеслав Тарасюк.

"Я Путіну вдячний, бо наша армія зараз найбільш боєздатна в Європі. Зараз мобілізація завершена, але бійцям пропонували укласти контракт. Якщо знову буде призов, то ці бійці вже досвідчені, і їх, цілком можливо, знову мобілізують. Багато через деякий час повертаються в армію. На це є причини: не знаходять роботи або вже не бачать себе без військової справи," - говорить 37-річний Максим Іщенко, старший офіцер мобілізаційного відділу черкаського військомату.

Чоловіків привітали та вручили відзнаки від адміністрації області.Після урочистостей демобілізованих з квітами, цукерками та шампанським зустрілирідні та друзі.



http://gazeta.ua/articles/life/_u-cerkasah-z-kvitami-cukerkami-ta-vidznakami-zustrili-demobilizovanih-bijciv-ato/645772
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top