Парад візочків, ярмарок, плетіння кікімор та маскувальних сіток – в Черкасах відсвяткували День Незалежності






Більше 60 прикрашених дитячих візочків взяли участь у параді візочків у Черкасах. Їхали від Черкаської ОДА до скверу Б. Хмельницького. Вибирали переможців у номінаціях "Козачка", "Козак", "Веселий транспорт", "Солодка парочка", "Симпатія журі" та інші. Номінанти отримали подарунки від спонсорівце різноманітні сертифікати, м'які іграшки, розвивальні ігри.

Сім'я Гриценків зробили для своєї дочки Поліни, один з половиною роки, візочок у формі віолончелі.

"Я працюю в Черкаській обласній філармонії, граю на віолончелі. Брали участь в параді минулого року і зробили з візочка рояль, цього року вирішили продовжити тему музичних візочків і зробили віолончель. Але було досить складно вирізати каркас із дерева. Робили три дні, наш тато робив у кожну вільну хвилину від роботи і в обід, і ввечері," - говорить Ірина Гриценко.

Чотири роки тому вперше такий парад проходив у Дитячому парку.

"Найперший раз я була учасником параду, а не організатором. У мене був візочок обшитий великою плюшевою лялькою-далматином. А після того мене дуже захопила ідея параду і я долучилася до організації. Порівняно з першим таким заходом сьогодні все масштабніше: більше людей, яскраві образи, подарунки. Ми хочемо об'єднати найменших діток та їх батьків. Якщо на такий парад діток одягають у вишиванку, то вони можуть не запам'ятати цього, але це закарбується у підсвідомість," - говорить Ірина Тітовська, ведуча та співорганізатор параду.

Цього ж дня у Долині троянд проходив ярмарок, де продавали прикраси, горщики, іграшки. Волонтери показували як надавати першу допомогу потерпілим без свідомості, вчили плести маскувальні сітки, кікімори, показували муляжі військової техніки, для дітей проводили майстер-класи з виготовлення листівок в техніці декупаж, ляльок-мотанок, глиняних фігурок. Пізніше всі вироби хочуть передати бійцям АТО.



http://gazeta.ua/articles/life/_parad-vizochkiv-yarmarok-pletinnya-kikimor-ta-maskuvalnih-sitok-v-cerkasah-vidsvyatkuvali-den-nezalezhnosti/643805
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top