Насті Сахно треба термінова операція в Італії - у дівчинки рак крові


У 10-річної Насті Сахно гостра мієлоїдна лейкемія. Дівчинка за рік пережила високодозну хіміотерапію, аутологічну трансплантацію кісткового мозку, рецидив та нові блоки хіміотерапії. Тепер Насті потрібна пересадка кісткового мозку, яку робитимуть у Італії. Батьки дівчинки мають зібрати 120 тисяч євро.

Дівчинка з села Різдвяне, що на Черкащині. Волонтери "Української Біржі Благодійності" допомагають родині Сахно зібрати 200 тисяч гривень.

Пересадку робитимуть від нерідного донора, яку не роблять в Україні. Настю чекають в італійській клініці в Генуї, її кров вже відправили на типування. Батьки Насті зібрали поки що п'ять тисяч євро і сплатили типування крові дочки.

"Настясправжній боєць. Вона мужньо переносить всі процедури. При високодозній хіміотерапії Насті капали препарат "алкеран". Під час його прийому дівчинка була змушена протягом години їсти подрібнений в блендері лід. Ложками. Безперервно. Щоб препарат не спалив слизову оболонку рота і стравоходу дитини. Діти часто не витримують цієї процедури, їх починає колотити від холоду. Але Настя терпіла і мовчки їла лід", - пишуть волонтери.

У Насті немає однокласників. У її класі було всього три дитини і після того, як дівчинка захворіла, школу закрили назавжди. Всі її друзі тепер в лікарні, але і з ними Настя бачиться не часто, так як майже весь час змушена проводити в стерильній палаті. До хвороби у дівчинки було довге густе волосся до поясу. Тепер кіс немає зовсім. Тому Настя завжди ходить в хустинці і не знімає її навіть вночі. Мамі не вдається поцупити хустку навіть тоді, коли донька начебто міцно спить. Ніхто з медсестер і лікарів не бачив Настю без хустки, а на закордонний паспорт мамі довелося фотографувати її потайки.

Родина просить допомогти зібрати гроші, щоб врятувати дівчинку.

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Не дати раку вкрасти нашу Настю".



http://gazeta.ua/articles/help/_nasti-sahno-treba-terminova-operaciya-v-italiyi-u-divchinki-rak-krovi/648103
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top