Черкаський "Правий сектор" віджимав землю та вимагав гроші у бізнесменів - активіст


Чотирьох активістів "Правого сектору" у Черкасах виключили з партії через незаконну діяльність. Керівника організації Андрія Череваня разом із поплічниками звинувачують у тому, що вони віджимали землю, урожай та вимагали гроші з бізнесменів, ділили між собою гуманітарну допомогу.

Один з активістів забрав собі автомобіль, який передавали бійцям на фронт. Про це сьогодні під час прес-конференції розповіла речник ПС у Черкаській області Наталія Вернидуб. Пише "Прочерк".

"Від роботи в організації були відсторонені Андрій Черевань, Олександр Горовий, Леонід Зелененко та Валерій Холоденко. Після закінчення внутрішнього розслідування було виявлено факти вимагання даними особами грошей від підприємців, віджиму земель та врожаю. Причетність до розкрадання волонтерської допомоги, яку отримував Олександр Горовий, але не довозив її до місця призначення. Привласнення автотранспорту, а саме джипу Гранд, який був переданий для потреб фронту, але так і не переданий за призначенням і зараз використовується Холоденком для власних потреб і розваг", - розповіла Наталія Вернидуб.

Також Наталія Вернидуб повідомила, що активісти розкрадали майно організації - комп'ютерну техніку та страйбольні автомати.
"Олександр Горовий затриманий за розкрадання та продаж зброї. "Правий сектор" вимагає розслідування в найкоротший термін та найсуворішого покарання", - заявив заступник голови НВР "Правий сектор" Черкащини Петро Кисельов.

Новим керівником "Правого сектору" на Черкащині став Андрій Гоца.



http://gazeta.ua/articles/regions/_cerkaskij-pravij-sektor-vidzhimav-zemlyu-ta-vimagav-groshi-u-biznesmeniv-aktivist/644409
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top