Тисячу гривень заробляють на квітах першого вересня






У Черкасах від 500 до тисячі гривень заробляють квітникарі у День знань, 1 вересня. Букети продають від 25 до 60 гривень. Деякі продавці приїздять спеціально із довколишніх сіл ще 31 серпня і стоять майже всю ніч.

В центрі біля "Mcdonalds" торгують більше семи квітникарів. У багатьох уже значна частина товару продана, пластикові вази для квітів складені одна на одну стоять поряд.
"Торгуємо квітами із 90-х років. Минулого року, звичайно, краще брали, цього року - вибирають подешевші. Букетики продаємо від 25 до 60 гривень. Троянди наші по 12 гривень за штуку, а привізні за 30 гривень віддаємо. Еустома - це нова квітка, у нас їх вирощують у теплицях, а так привозять саджанці із-за кордону. За одну гілочку 25 гривень. На перше вересня можна гарно вторгувати, головне вгадати з асортиментом. Дорогого не пропонувати, кращі і дешевші літні квіти," - говорить Валентина Ілляшенко, 80-річна квітникарка.
"Скільки у вас отакий букет?" - підходить блондинка в білому і показує на букети айстр.
"За 22 віддам", - відповідає продавщиця.
"Давайте три за 15".
"Та по закупкі буде дорожче, чому ж я маю віддавати за 15 гривень", - обурюється квітникарка.
"Ще пів години і у вас ніхто їх не купить", - кидає жіночка і відходить.

Багато квітів вирощують самостійно на власних городах.Троянди віддають по 12-30 гривень за штуку, астромерії15 гривень гілочка, еустоми25 гривень за гілочку.

У деяких черкаських школах квіти попросили не приносити. Але продавці очікують ще батьків дошкільнят, які також купуватимуть букети у дитячі садочки. На офіційних квіткових ринках міста квіти на порядок дорожчі. Продавці там скаржаться на малі продажі.



http://gazeta.ua/articles/regions/_tisyachu-griven-zaroblyayut-na-kvitah-pershogo-veresnya/645163
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top