Рідні продають прикраси хенд-мейд, щоб зібрати гроші на реабілітацію Антону Жулаю


10-річний Антон Жулай з Черкас з дитинства хворий на ДЦП. Його мама Наталія робить прикраси для волосся, щоб назбирати гроші на лікування. Продають квіткові заколки та обручі від 50 гривень. Наталія сама піклується про сина та 84-річну свекруху, яка пережила нещодавно третій інфаркт.

"Я народила Антона у 2005 році недоношеним, восьмимісячним. У шість місяців нам поставили діагноз ДЦП. І після того постійно ходимо на тренування, масажі, ЛФК. У Антона спастика, параліч, також є епілепсія, але приступів ще не було. Чим старший стає, тим тяжче з ним займатися. Самостійно не може їсти, ні брати щось в ручки, ні ходити, ні сидіти. Але він все розуміє і реагує", - розповідає Gazeta.ua мама хлопчика Наталія.

На прикрасах сім'я вже заробила п'ять тисяч гривень. Мама мріє повезти Антона у Трускавець на курс лікування, який коштує 20 тисяч гривень.

На самі памперси в місяць витрачають 800 гривень.
"Отримую я пенсію, без 100 гривень дві тисячі. Але скільки памперси одні коштують. Сину пачки памперсів на місяць не вистачає. За тиждень-півтори до пенсії гроші закінчуються", - говорить жінка.

Продавати прикраси ручної роботи порадив Наталії дідусь хлопчика.
"Колись я вже робила квіти зі стрічок, але нещодавно вирішила знову спробувати. Перші квіточки я робила і по два дні, поки навчилася правильно вирізати. А нещодавно приїхав дідусь, побачив мої віночки і запропонував продавати їх. Я й сама думала таке робити, але через інтернет",- згадує Наталя.

Реквізити для допомоги:
Картка "ПриватБанку" 5167 9872 0818 3620
Плодистий Микола Васильович (дідусь Антона).



http://gazeta.ua/articles/help/_ridni-prodayut-prikrasi-hendmejd-schob-zibrati-groshi-na-reabilitaciyu-antonu-zulayu/643533
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top