У Каті Нечай на нозі саркома - дівчині треба допомога


16-річній Каті Нечай з Богодухова, що на Харківщині, треба допомога. Торік у неї виявили саркому. Дівчина пройшла кілька курсів хіміотерапії. Родина просить допомоги, бо самотужки на протипухлинні препарати зібрати грошей не можуть.

Навесні 2014 року у Катіз'явився біль у правій нозі. Батьки особливої уваги цьому не надали та знімали біль маззю і кремами. Болі зникали, проте згодом з'являлися знову. Після того, як різкий біль у нозі почав передаватися в руку та хребет і вже не давав спати, Катя звернулася до лікарні. Дівчині одразу поставили онкодіагнозостеосаркома.
Для підтвердження вже наступного дня Катя з батьками була в інституті ім. Ситенка. Але аналізи підтвердили початковий діагнозостогенна саркома верхньої треті правої малоберцової кістки локальної форми.

З лютого 2015 року дівчина перебуває на лікуванні у Харківській обласній дитячій клінічній лікарні №1 в онкологічному відділенні. Пройшла 5 курсів хіміотерапії, з них 2 курси високодозової "хімії" в Національному інституті раку. До операції потрібно пройти ще один блок терапії, і для цього дівчині необхідно 30 флаконів протипухлинного препарату "Холоксан" вартістю більше 32 тисяч гривень.

Катя просить допомогти зібрати необхідну суму для купівлі препарату, оскільки її батьки не мають фінансової змоги це зробити. Допомагають Каті волонтери "Української Біржі Благодійності".

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Допоможіть Каті подолати рак".



http://gazeta.ua/articles/help/_u-kati-nechaj-na-nozi-sarkoma-divchini-treba-dopomoga/642401
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top