Учасника штурму Харківської ОДА посадили на 5 років


Київський районний суд Харкова засудив до 5 років позбавлення волі 32-річного місцевого жителя, який брав участь у штурмі будівлі Харківської обласної держадміністрації в березні 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

"Слідством встановлено, що 1 березня 2014 року чоловік - співробітник одного з промислових підприємств міста, брав активну участь у масових заворушеннях на площі Свободи, які призвели до захоплення будівлі облдержадміністрації", - йдеться в повідомленні.

За інформацією в.о. прокурора Харкова Андрія Бугайова, підозрюваний визнаний винним в активній участі в масових заворушеннях за ч. 1 ст. 294 Кримінального кодексу України, йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Разом з тим, в прокуратурі підкреслюють, що в даний час вирок суду не набрав чинності, оскільки йде час на його апеляційне оскарження.



http://gazeta.ua/articles/life/_uchasnika-shturmu-harkivskoyi-oda-posadili-na-5-rokiv/643522
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top