Харківська область відкрила офіс у Вашингтоні


Харківщина першою серед областей України відкрила своє представництво у Вашингтоні, яке лобіюватиме її інтереси в США.

Про це заявив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін під час брифінгу в Києві у вівторок, повідомляє Укрінформ.

"Ми розділяємо на три основні складові діяльність офісу у Вашингтоні. Це, безумовно, лобіювання на світових ринках інтересів підприємств Харківської області, промислових підприємств, яких у нас близько 600. Друге - це культурний лобізм, і третє - це розвиток відносин у сфері гуманітарної політики", - зазначив Райнін.

Голова ОДА наголосив, що представництво у Вашингтоні - це один з елементів реформування регіональної економіки та її диверсифікації.

"Харківській області необхідна серйозна диверсифікація ринку. Не секрет, що багато років основним партнером у торгівлі була Росія. Зрозуміло, що не Україна починала цю війну, але Україна витримає, отримавши справжнього партнера в особі США", - підкреслив Райнін.

За його словами, представництво розпочинає серйозну роботу і вже через місяць-півтора можна буде говорити про конкретні проекти.

Зі свого боку посол США в Україні Джеффрі Пайєтт висловив сподівання, що відкриття офісу стане ефективним інструментом розвитку двосторонніх відносин.



http://gazeta.ua/articles/regions/_harkivska-oblast-vidkrila-ofis-u-vashingtoni/648964
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top