Адвокати Кернеса скаржаться на активістів на вулиці і знову просять перенести суд


Адвокати Геннадія Кернеса просять суддю Андрія Антонова знову перенести судове засідання.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Захисники надали близько 10 клопотань. Основна претензія - прокурори, які представляють обвинувачення, не надали потрібних документів, які підтверджують їх право знаходитися у залі суду. Однак секретар суду підтвердив, що всі необхідні документи представники обвинувачення надали. Після цього адвокати мера Харкова заявили - засідання потрібно перенести через агресивність активістів на вулиці.

"Публіка під вікнами веде себе нахабно. Постійно на свою адресу чуємо образи. Аби уникнути неприємностей постійно заходимо до зали лише через чорний вхід. Хіба це цирковий майданчик, чи відьомський шабаш? Адвокати та підзахисний вже втомилися від цього", - йдеться у зверненні адвокатів.

Також, захисники Кернеса жаліються на нардепа від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука, який присутні у залі засідань. Мовляв, таким чином тисне на суд.

Нагадаємо, сьогодні у Полтаві проходить шосте судове засідання по справі Геннадія Кернеса та двох його охоронців. Усіх звинувачують у побитті торік харківських майданівців.



http://gazeta.ua/articles/politics/_advokati-kernesa-skarzhatsya-na-aktivistiv-na-vulici-i-znovu-prosyat-perenesti-sud/644104
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top