Міліція знає поіменно всіх учасників учорашніх заворушень у Харкові


Правоохоронці встановили особи молодиків, які у понеділок, 3 серпня, влаштували у Харкові масові безлади.

Про це повідомляє прес-центрГУМВС Українив Харківській області.

"Як з'ясували слідчі органи, молодики, які приймали участь у мітингу на підтримку "Опозиційного блоку" у Харкові 03.08.2015, виявилися жителями Дніпропетровської, Запорізької та інших областей. За попередніми даними, вони прибули до Харкова з метою участі у політичних акціях на боці однієї з партій, в тому числі, провокаційного характеру", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, усі учасники подій правоохоронними органами встановлені та допитані. Діям кожного з них буде дана належна правова оцінка та визначена ступень провини. Триває досудове розслідування. Слідчі також з'ясовують мету прибуття та перебування на Харківщини групи молодиків з інших регіонів держави.

У міліції також пообіцяли розслідувати бездіяльність правоохоронців під час безладів у місті.

Переглянутивідео заворушень у Харкові.



http://gazeta.ua/articles/np/_miliciya-znaye-poimenno-vsih-uchasnikiv-uchorashnih-zavorushen-u-harkovi/640652
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top