У Харкові на виборах може бути "битва титанів" - Карасьов


Політолог, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов прогнозує запеклу боротьбу Харкові на місцевих виборах.

"В Харкові може бути така "битва титанів": Олександр Фельдман, "Наш край" і Геннадій Кернес, "Відродження", - про це експерт заявив в ефірі "Радіо "Ера".

Політолог впевнений, що після виборів політичний ландшафт в Україні буде архіпелаговий: деякі партії переможуть в одних регіонах, деякі - в інших, і тільки 3-4 партії зможуть отримати представництво в усіх регіонах.

На думку експерта, у "Нашого краю" та інших молодих партій є шанси здобути перемогу на виборах, особливо при правильному позиціонуванні. Важливо, "з одного боку, не зливатися з владою, а бути в ніші опозиції, але без проросійського бекграунду, - бути в новій професійній опозиції", - відзначає Карасьов.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні пройдуть місцеві вибори.



http://gazeta.ua/articles/politics/_u-harkovi-na-viborah-mozhe-buti-bitva-titaniv-karasov/646639
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top