Матері добровольців "Азову" плели маскувальні сітки під пісні Мочанова






Днями на навчально-тренувальній базі полку "Азов", що у Києві, відсвяткували "День азовських матерів".

На показові тренування, концерт і фотовиставку запросили матерів добровольців, які проходять тут вишкіл перед відправкою у зону АТО.

"Навіть не знала, що хлопці щодня так виснажуються. Спершу розминка і біг, потімсмуга перешкод. А потім, не зупиняючись, інструктаж, як поводитись зі зброєю в екстремальних умовах і в засідці", - каже Марина Євгеніївна, мати одного з добровольців.

Виступити на концерті приїхали співачки Галина Волощук, Марта Адамчук і переможниця "Фабрики Зірок-4" Юлія Руднєва.

"Пісню Тіни Кароль "Україна" виконала молодша сестра одного з бійців "Азову" - юна співачка Вікторія Олійник. Цікаво, що дівчинка сама нам написала, запропонувала свій виступ. Дуже хотіла цим порадувати свого брата, який зараз проходить вишкіл на навчально-тренувальній базі, - коментує Ольга Касьян зі "Всеукраїнського Альянсу Бійців та Волонтерів АТО".

Автогонщик, журналіст, волонтер і телеведучий Олексій Мочанов підготував для свого виступу велику концертну програму. За словами Мочанова, йому сподобалась футболка, яку йому подарували бійці. На її звороті написано "я допомагаю президенту", а спереду наклеєне оголошення"продається завод Рошен" із номером телефону Адміністрації Президента.

Протягом дня вся територія тренувальної бази була поділена на тематичні зони. Діти ібатьки плели маскувальні сітки для бійцівАТО, фотографувалися з рекрутами ідивилися фотовиставку.



http://gazeta.ua/articles/life/_materi-dobrovolciv-azovu-pleli-maskuvalni-sitki-pid-pisni-mochanova/646334
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Правый берег Киева высыхает без воды: люди атакуют бюветы (фото) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top