"Я тебе сейчас пистолет в ж*опу засуну" - п'яна компанія змусила поліцейського застосувати зброю


У Дарницькому районі столиці п'яний водій влаштував ДТП і кидався на патрульних. Після того, як його вгамували, під'їхала нетвереза "підмога".

Про це йдеться у сюжеті реаліті-шоу"Патруль", який починається о18:49.

"Нам вдалося за допомогою драгера встановити вміст алкоголю у цього водія. Були прийняті міри і відвезено його в райвідділ. Коли оформлялися документи на евакуацію автомобіля, під'їхали невідомі особи, які почали ображати інспекторів патрульної служби, усіляко провокувати нас.

Після того, як вони знову сіли в машину і хотіли продовжити рух, машину було блоковано. Один чоловік вийшов і наніс удар дівчині - нашій співробітниці. Було прийнятерішення зробити постріл угору для зупинки групового нападу на працівників поліції", - розповідаєінспектор Михайло Охріменко.

Правопорушники кидалися на поліцейських, вимагали зняти форму, нецензурно висловлювалися.

Після пострілу вгору натовп заспокоївся, найбільш буйних забрали до відділку.



http://gazeta.ua/articles/np/_a-tebe-sejchas-pistolet-v-zhopu-zasunu-pyana-kompaniya-zmusila-policejskogo-zastosuvati-zbroyu/649011
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Правый берег Киева высыхает без воды: люди атакуют бюветы (фото) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top