Щороку на Київщині будується понад 20 нових спортивних закладів – Шандра



Кожного року у Київській області споруджується та відкривається понад 20 нових спортивних об'єктів. Зокрема, у 2015-му у Богуславі з'явився льодовий палац, а у Вишгороді побудували сучасний спорткомплекс із синтетичним футбольним полем, трибунами та різними майданчиками.

Про це повідомила прес-служба Київської облдержадміністрації.

На будівництво нових об'єктів залучають понад 40 млн. грн. А цьогоріч ще й збільшили фінансування цих потреб із коштів обласного бюджету.

"Якщо торік на фізичну культуру та спорт область виділила 27 млн. грн, то у 2015-му сума фінансування була збільшена до 39 млн. грн. Окрім того, вперше з обласного бюджету було призначено стипендію для 25 кращих спортсменів регіонудля цього було виділено 900 тис. грн. Вважаю, наскільки б складними не були часи, однак спортсмени, які постійно прославляють ім'я країни на світовій арені і популяризують здоровий спосіб життя, повині відчувати підтримку з боку влади",- переконаний голова Київської ОДА Володимир Шандра.

З нагоди Дня фізичної культури та спорту керівник столичного регіону нагородив спотсменів за їх досягнення. Цього року на змаганнях європейського та світового рівня вони вибороли 42 медалі. Найбільш успішно себе проявили лекгоалети, боксери, кадети греко-римської боротьби та юніори з веслування на байдарках і каное.

Також порадували високими результатами і спортсмени з обмеженими фізичними можливостями. На цьогорічних чемпіонатах Європи та світу вони здобули 23 медалі.



http://gazeta.ua/articles/kiev-life/_soroku-na-kiyivschini-buduyetsya-ponad-20-novih-sportivnih-zakladiv-sandra/646932
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Правый берег Киева высыхает без воды: люди атакуют бюветы (фото) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top