Кличко подав документи на реєстрацію кандидатом в мери Києва від Блоку Порошенка


Сьогодні конференція територіальної організації БПП "Солідарність" в місті Києві висунула Віталія Кличка кандидатом на посаду Київського міського голови. Мер Києва, лише в оточенні своєї команди, виступив із заявою про участь у виборах на оновленій Поштовій площібез жодної партійної символіки, плакатів та банерів.

Віталій Кличко тут же на Поштовій площі представив киянам всіх мажоритарних кандидатів від об'єднаної політичної сили "УДАР-Солідарність".

"Київ - це місто, з якого починаються всі реформи в країні. І ми конкретними справами крок за кроком змінюємо наше місто, незважаючи на складну економічну ситуацію. Ремонтуємо дороги і будинки, відкриваємо нові школи і садки. Ми заклали фундамент змін, почали впроваджувати реформи, і щоби довести до логічного завершення все те, що ми розпочали, я йду на вибори мера, і зі мною моя команда йде в Київраду. Ми беремо на себе зобов'язання реалізувати очікування киян і зробити Київ європейською столицею за якістю життя", - зазначив Віталій Кличко.

Нинішній очільник столиці першим подав документи до міської територіальної виборчої комісії Києва на реєстрацію кандидатом на посаду Київського міського голови.

"У мене не було спеціальних планів прийти сюди першим. Думаю, інші претенденти збираються з силами і найближчим часом теж подаватимуть документи. Конкуренція - це дуже добре. Сподіваюсь, що в цій кампанії лунатимуть не тільки популістські гасла, адже дуже важливо робити конкретні справи", - підкреслив Віталій Кличко.

Протягом трьох діб територіальна виборча комісія має ухвалити рішення щодо реєстрації Віталія Кличка кандидатом на посаду Київського міського голови.



http://gazeta.ua/articles/kiev-life/_klichko-podav-dokumenti-na-reyestraciyu-kandidatom-v-meri-kiyeva-vid-bloku-poroshenka/648617
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Правый берег Киева высыхает без воды: люди атакуют бюветы (фото) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top