Тернопільського міліціонера зловили зловили п'яним за кермом


22 квітня близько 3.30 на вул. 15 Квітня у Тернополі працівники роти ДПС зупинили автомобіль "Мерседес" - повідомляє СЗГ УМВС у Тернопільській області.

Як заявив начальник обласного управління ДАІ Андрій Метрифайло, те, що водій напідпитку, працівники патрульної служби підозрювали відразу.

Виявилося, що за кермом перебував працівник одного з підрозділів міліції Тернопільської області. Проходити тест на вміст алкоголю він відмовився. Працівники Державтоінспекції склали адмінпротокол за п. 25 ст. 130.

Матеріали справи передані до Тернопільського міськрайонного суду. Інспекція з особового складу обласного управління міліції почала службову перевірку.

Інформацію про нетверезого правоохоронця за кермом розповсюдили у соцмережах активісти тернопільського осередку ВО "Автомайдан".

В обласному управлінні міліції стверджують, що будь-який їхній працівник, який перебуває за кермом у стані алкогольного сп'яніння, одразу буде звільнений з органів внутрішніх справ.



http://gazeta.ua/articles/regions/_ternopilskogo-milicionera-zlovili-zlovili-pyanim-za-kermom/622609
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top