На Тернопільщині усе село і міліція шукали в лісі 5-річну дівчинку


130 людей шукали на Тернопільщині 5-річну дівчинку, яка загубилася в лісі. Дівчинка з батьками у вівторок, 28 квітня, приїхала саджати картоплю на дачній ділянці поблизу лісу та заблукала.Родина з села Старий Тараж Кременецького районубагатодітна. У ній дев'ятеро дітей.

Поки батьки зі старшими порались по господарству, їх п'ятилітня донька з домашнім собакою гуляла неподалік.

Зникнення дитини помітили у полудень після її півгодинної відсутності. Стривожені дорослі кинулись розшукувати дівчинку. Невдовзі до них приєднались односельці.

Пошуки були безуспішними, тож батько звернувся по допомогу до рятувальників.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, на пошуки дитини підняли всі наряди, які несли службу в той час на території Кременецького району. Також одразу ж сповістили представників райвідділу міліції та лісгоспу. Шукати дівчинку допомагали кінологи. Всього було залучено близько 130 людей.

На щастя, дитину таки вдалося знайти. Близько 19.00 дівчинку побачили на лісовій дорозі. Дитина встигла відійти на кілька кілометрів від домогосподарства.

Втомлену та налякану дитину передали батькам.



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-ternopilschini-use-selo-i-miliciya-shukali-v-lisi-5richnu-divchinku/623838
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top