Кіборг Андрій Мельник щодня витрачає 1500 гривень на реабілітацію





26-річний Андрій Мельник захищав Донецький аеропорт три місяці. За день до ротації куля прошила всі внутрішні органи, пошкодила хребет і спинний мозок. Його лікували у Вінницькому госпіталі. Попри сумні прогнози медиків, Андрій не залишився лежачим, а сів у інвалідний візок. Зараз завершує курс реабілітації у Львівському госпіталі. Один день бійцю обходиться у 1500 гривень.

Андрій Мельник з міста Костопіль Рівненської області.
"Я отримав поранення вже в Костянтинівці. Мене підстрелили вночі, 24 січня. Як кажуть, кулядура. Вона пошкодила кишківник, хребет, кістковий мозок. Але якщо я вижив, значить для чогось потрібен. Все обійшлося. Дай Боже, встану на ноги. Тепер ми не відступимо, бо просто нема як. Воюватимемо до останнього патрона. Прорвемося. Ми ж "укропи". А ця рослина скрізь проросте", - каже Андрій.

У Львові гроші на лікування давали бійцю місцеві волонтери. Наступний курс Андрію обійдеться у 45 тисяч гривень.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк № 5168 7572 7400 9705Мельник Андрій.

"Герої АТО"



http://gazeta.ua/articles/help/_kiborg-andrij-melnik-schodnya-vitrachaye-1500-griven-na-reabilitaciyu/625171
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top