На Рівненщині розгорілася "бурштинова війна": постраждали міліціонери




У Дубровицькому районі Рівненської області вдень 29 липня відбулася сутичка між правоохоронцями та місцевими видобувальникамибурштину.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Рівненській області.

"Обслідуючи місця незаконного видобутку бурштину у Дубровицькому районі, в селі Крупове на працівників міліції напали місцеві жителі, які палками нанесли їм тілесні ушкодження. Двоє правоохоронців звернулися до місцевої лікарні із множинними ссадинами голови, тулуба, в одного з них зламана нога", - йдеться у повідомленні.

На допомогу колегам виїхали бійці "Грифону", спецпризначенці та нацгвардійці, яких відразу оточила майже сотня місцевих.

"Один із натовпу сів за кермо автомобіля "Тойота Ленд Крузер" та поїхав прямо на правоохоронців. На вимогу міліціонерів зупинитися водій не реагував і намагався здійснити наїзд на одного з них. Міліціонери прийняли рішення застосувати спецпристрій для відстрілу гумовими кулями", - повідомляють у МВС.

Як зазначається, десятьох осіб правоохоронці затримали.

"На звільнення затриманих до райвідділу підійшов натовп, організований особами, які займаються незаконним видобутком бурштину. Аби звільнити затриманих, на перемовини з правоохоронцями у райвідділ прийшов голова РДА Сергій Киркевич разом із організатором, який був причетним до побиття міліціонерів", - додають у міліції.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-rivnenschini-rozgorilasya-burshtinova-vijna-postrazhdali-milicioneri/639914
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top