Андрійку Карамуліну потрібна реабілітація через ДЦП


Сім'я 4-річного Андрія Карамуліна просить допомогти зібрати гроші на лікування хлопчика. У нього ДЦП. На один курс реабілітації треба 7800 грн.

"Пологи були важкими, син отримав травму, місяць був у реанімації. Після виписки ми активно зайнялися лікуванням Андрія. Син сильно відставав у розвитку, не тримав голову, не перевертався. У вісім місяців йому поставили діагноз: "ДЦП, спастичний тетрапарез". Але ми не здалися, возимо Андрія на курси реабілітації в українські клініки та за кордоном. З'явилися результати: син тримає голову, навчився сидіти. Треба продовжувати лікування. Ми звернулися в клініку професора Козявкіна, там готові нам допомогти. Але оплатити лікування у немає можливості", - розповідає Марія Карамуліна, мама хлопчика.

"Після кількох курсів реабілітації Андрійкові краще. Необхідно продовжити лікування, щоб навчити хлопчика самостійно стояти, ходити і розвинути мовлення", - розповідає директор Міжнародної клініки відновного лікування Володимир Козявкін.

Зібрати гроші родині допомагає Благодійна організація "Український фонд Допомоги".

Реквізити для допомоги:
Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"
Код ЄДРПОУ: 37241402
Поточний рахунок: 26004052718802
МФО: 300711
Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м.Київ.
Призначення платежу: Пожертвування на лікування Карамуліна Андрія.



http://gazeta.ua/articles/help/_andrijku-karamulinu-potribna-reabilitaciya-cherez-dcp/645226
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top