Родина переселенців з Донецька збирає гроші на реабілітацію ДЦП своєму 3-річному сину


Родина 3-річного Максимка Данильчука збирає гроші на реабілітацію хлопчика. У нього ДЦП. Данильчуки переселенці із Донецька. Залишили місто після початку бойових дій. Зараз живуть на Рівненщині. Самотужки зібрати гроші не можуть.

Родині допомагає "Українська Біржа Благодійності". З листа мами Максимка:

"Мипереселенці з Донецька. Першого крику свого малюка я не почула. Щось пішло не так, Максимка народився з гематомою на голові. Лікарі обіцяли, що до ранку все буде добре, після того як дали йому кисень. Але під ранок він зовсім перестав дихати і був поміщений у барокамеру. Через десять днів нас перевели до реанімації. І наступні три місяці перетворилися для нас в одну суцільну щоденну поїздку до реанімації, де лікар казала про невиліковність хвороби нашого синочка. Але ми як батьки не могли собі дозволити не лікувати, не шукати все нові й нові ліки, поки нам щось не підійде.

Лише через три місяці наш малюк був з нами вдома. До 1,5 рочки через судомну активність, що спостерігалась у Максима, нам не дозволяли жодної реабілітації. І ось настала наша перша реабілітація в Донецькому центрі ім. Євтушенка. Одразу ж був невеликий, але помітний результат: у дитини зменшився тонус ручок. І так з кожним разом, все краще, але зовсім потрошку. У два роки ми вирішили поїхати до чеського міста Оломоуц на терапію Войта. По приїзді додому ми півроку продовжували займатися за методикою Войта, ЛФК, проходили масаж. З кожним днем по Максимкові було видно, що є позитивні результати, що зовсім скоро настане той час, коли він почне сидіти.

У нашому рідному місті розпочалися бойові дії, і ми були вимушені покинути житло, зібрати всі необхідні речі, буквально те, що вмістилося до машини, і поїхати. На той час нам довелося відмовитися від наступних реабілітацій у Чехії та Донецьку. Та все ж ми пройшли 10-денний курс реабілітації у Бердянську, по завершенні якого стало помітно як у Максимка підросла голова, він став розумнішим та уважнішим. Після Бердянська ми переїхали жити в Рівненську область. За ці кілька місяців ми вже пройшли курс лікування у Рівному, де були приємно вражені доброзичливістю місцевих фахівців. Нам дуже рекомендують реабілітацію в Трускавці. Але в Донецьку ми залишили абсолютно все, і у нас немає фінансової можливості оплатити курси лікування".

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Перший крок для 3-річного Максимчика".



http://gazeta.ua/articles/help/_rodina-pereselenciv-z-donecka-zbiraye-groshi-na-reabilitaciyu-dcp-svoyemu-3richnomu-sinu/635033
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top