На Рівненщині знову побилися шукачі бурштину із сусідніх сіл


22 квітня близько 15 години до чергової частини Рокитнівського РВ повідомили, що в реанімаційне відділення районної лікарні госпіталізували 38-річного Ігоря, жителя села Єльно, у мозковій комі із закритою черепно-мозковою травмою та перелом склепіння черепа.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу. Як стало відомо, тілесні ушкодження Ігор отримав в урочищі "Кобильне" внаслідок конфлікту між місцевими "старателями" сіл Старе Село та Єльно.

Потерпілий знаходиться в нейрохірургічному відділенні Рівненської міської лікарні.

У сутичці приймали участь майже півсотні селян,зазначив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Рокитнівського РВ Олександр Муханьков.Проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до сутички, та зловмисника, який наніс тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-rivnenschini-znovu-pobilisya-shukachi-burshtinu-iz-susidnih-sil/622596
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top