На Рівненщині перехопили контрабанду бурштину на $3 млн


Правоохоронціпопередили незаконне вивезення за кордон рекордної партіїбурштину.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Цієї ночі спеціальна група МВС в Рівненській області затримала більше 2,5 тонн (!) незаконно добутого сонячного каменю, упакованого для відправки за кордон.

Рекордна за обсягом партія затриманого бурштину коштує, за попередньою оцінкою, близько трьох мільйонів доларів (3 000 000 $)! Більш точно - вага і склад каменів по фракціях, партії, що готувалася до контрабанди, і їївартість визначать експерти на місці в Києві, куди вантаж слідує зараз при озброєнійохороні", - йдеться у повідомленні.

Аваков пообіцяв, що пізніше будуть оприлюднені прізвища контрабандистів, серед яких - відомий депутат,продажні правоохоронці та чиновники.

"Вилучений бурштин буде проінвентаризовано і представлено публічно в найближчі години у Києві, щоб нічого з ним не "сталося". Буде звернений до казни держави", - додав Аваков.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-rivnenschini-perehopili-kontrabandu-burshtinu-na-3-mln/640571
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top