Перед дверима Рівненської прокуратури пролунав вибух



У ніч на 4 вересня у Рівному на територію обласної прокуратуриневідомі кинули вибуховий предмет.

Про це повідомляє прес-центр МВС уРівненській області.

"О01.15 перед входом триповерхового приміщення обласної прокуратури на вулиці 16-го Липня стався вибух невідомого предмету, урезультаті чого пошкоджено вікна та двері будівлі.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події на чолі з керівництвом обласного управління міліції, встановила, що в результаті вибуху уламками пошкоджено чотири вікна на першому поверсі та двана другому у вигляді отворів діаметром до одного сантиметра. На покритті плитки тротуару біля входу в приміщення прокуратури виявлено воронку діаметром 8-9 сантиметрів та глибиною майже 9 міліметрів. З місця події вилучено рештки вибухового пристрою", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, у тойчас у будівлі знаходився лише черговий, який і почув підозрілий шум та повідомив міліцію.

Правоохоронці встановлюють обставини цієї подіїв просять свідків відгукнутися.

Нагадаємо, вночі таеож прогримів вибух у Запоріжжі.



http://gazeta.ua/articles/np/_pered-dverima-rivnenskoyi-prokuraturi-prolunav-vibuh/645752
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top