На Рівненщині військові торгували "списаними" гранатометами


У Рівненській області СБУспільно з міліцією затримала двох військовослужбовців, які продавали зброю та боєприпаси представникам кримінальних структур.

Про це інформує прес-центр силового відомства.

"Інструктор одного з навчальних батальйонів неправомірно списував засоби ураження, що виділяються для проведення навчальних стрільб. Зокрема, зловмисник намагався продати п'ять гранат РГД-5 та протитанковий гранатомет.

Крім того, при спробі продажу трьох тротилових шашок з детонаторами співробітники СБ України затримали командира взводу того ж навчального батальйону. В офіцера вилучено білий порошок, схожий на наркотик. Також він вказав на схрон, в якому було заховано 15 пачок патронів калібру 5,45 мм", - йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Триває слідство.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-rivnenschini-vijskovi-torguvali-spisanimi-granatometami/645136
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top