Місцевий дільничий на Рівненщині затримав злодія із скринькою для пожерт


На вихідних головний дільничний міста Острога Рівненської області Сергій Вербіцький затримав грабіжника.

Поповнити власний бюджет за рахунок пожертв на лікування хворих дітей вирішив 30-річний безробітний острожанин Олег. Зайшовши в одну із аптек міста, чоловік схопив коробку із грішми з прилавку, заховав під футболку та кинувся навтьоки. За поцуплені 360 гривень Олег тепер може позбутися волі на чотири роки. Провізор намагалась наздогнати зловмисника, однак не змогла. Вибігши з аптеки, жінка лише кричала навздогін чоловікові, аби той повернув скриньку. Втім якраз на той момент на автомобілі проїжджав начальник СДІМ Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Сергій Вербіцький.

"Я побачив, як чоловік вибіг із аптеки із якимось предметом, схованим під одягом. Тож одразу зрозумів, що він щось украв. Тому зловмисника вдалося одразу ж затримати та доставити до міського відділу міліції",зазначив Сергій Вербіцький.

Як повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук, за цим фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років.



http://gazeta.ua/articles/regions/_miscevij-dilnichij-na-rivnenschini-zatrimav-zlodiya-iz-skrinkoyu-dlya-pozhert/623459
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top