Мешканець Придністров'я вчинив стрілянину в Рівному


Мешканець Придністров'я оперативно затриманий працівниками Рівненської державтоінспекції за те, що вистрілом із вогнепальної зброї поранив місцевого жителя.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.

"Працівники ДАІ міста Рівного оперативно розшукали автомобіль та затримали осіб, які підозрюються у нанесенні тілесних ушкоджень із застосуванням вогнепальної зброї", - йдеться у повідомленні.
Інцидент стався сьогодні близько 13-ї години. 39-річний рівнянин повідомив на спецлінію "102", що на вул.Фабричній знайомий вистрілив у нього з гвинтівки, схожої на карабін, поціливши в ногу. Потерпілий повідомив, що зловмисник залишив місце події на автомобілі марки "Шевроле Субурбан" коричневого кольору з іноземними номерними знаками.

В області було введено в дію план "Перехоплення", і невдовзі працівники ДАІ затримали позашляховик з двома чоловіками. У зловмисників вилучено вогнепальну зброю, а самих доправлено до Рівненського міськвідділу міліції.

"Попередньо відомо, що у рівнянина стріляв 42-річний житель Придністров'я", - повідомляє прес-служба ДАІ.



http://gazeta.ua/articles/regions/_meshkanec-pridnistrovya-vchiniv-strilyaninu-v-rivnomu/636172
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Щоб зарахували у колежд секретар вимагала 1700 $ »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top