"Людей з Донецька і Луганська безкоштовно розмістили у школі", - організатори Сорочинського ярмарку


На Сорочинський ярмарок з'їхалося утричі більше фольклорних колективів ніж рік тому. Про це Gazeta.ua розповіла Тетяна Любченко, відповідальна за культурну програму ярмарку.

"Є колективи з Луганської і Донецької областей. Цим людям ми безкоштовно надаємо житло. Щоправда це майже польову умови, бо поселили їх в приміщенні школи, а матраци і постіль взяли з дитячого інтернату. Однак люди задоволені, вони побачили, що у нас тихо і мирно, немає до них ніякої агресії. Тому можуть вільно співати на російській мові", - сказала Любченко.

Російських народних колективів на Сорочинцях немає.

"У нас були гарні відносини з колективами Саратова, Самари, Мурманську. Вони у попередні роки регулярно приїжджали, привозили нам сувеніри. Один з них, картина, досі висить у приміщенні адміністрації. Цього року з цими колективами навіть не намагалися зв'язатися, зв'язок втрачений", - додала пані Тетяна.

Нагадаємо, Національний Сорочинський ярмарок розпочався 18 серпня у селі Великі Сорочинці на Полтавщині, триватиме до неділі, 23 серпня.



http://gazeta.ua/articles/regions/_lyudej-z-donecka-i-luganska-bezkoshtovno-rozmistili-u-shkoli-organizatori-sorochinskogo-yarmarku/643077
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top