Як у Полтаві судили Кернеса - фоторепортаж






Cьогодні, 7 вересня, в Київському райсуді Полтави відбулося сьоме засідання над мером Харкова Геннадієм Кернесом, якого разом з двома охоронцями звинувачують у побитті торік харківських майданівців Сергія Ряполова і Олександра Кутяніна. Шість попередніх засідань перенесли.

Біля приміщення суду натовп зібрався близько 10.00. О 10.30 на засідання прибув Геннадій Кернес разом із адвокатами. В той час біля будівлі зібралося близько 80 активістів. 60 чоловік учасники об'єднання Громадська варта" з Харкова, іншіактивісти харківського та полтавського єромайдану. З собою традиційно привезли ляльки Добкіна та Кернеса у металевій клітці та плакати із написами "Гепа, покайся, наблизилось царство небесне", "Харьковфортпост Украины. Кернеса-предателя не должно быть на передовой". Під будівлею влаштували звичну дискотеку, танцювали повільні танці, Активісти вчили місцевих школярів плести браслети із жовто-блакитних мотузок.

"Кожного разу хожу фотографувати цю красу, абсолютне єднання людей. Відчуваю нас нацією, чого не було в СРСР", - сказав Володимир, мешканець будинку, що поруч із судом.

Слухання тривало близько 4 годин. Адвокати Кернеса зачитували скарги, у яких йшлося про неналежну роботу прокуратури. Після цього суддя Андрій Антонов сказав, що візьме їх на розгляд і наступного разу суд перейде досуті справи. О 15.20 суд закінчився.

Судове засідання над мером Харкова Геннадієм Кернесом перенесли на 14 вересня.

"Наступного разу у них буде ще з десяток нових скарг. Тому не віримо, що Кернесу нарешті висунуть обвинувачення", - сказав Олександр Кутянін, один із потерпілих.



http://gazeta.ua/articles/politics/_ak-u-poltavi-sudili-kernesa-fotoreportazh/646123
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top