У Полтаві п'яна жінка померла від падіння з четвертого поверху


5 вересня по вулиці Ватутіна в Полтаві з вікна багатоповерхівки випала 44-річна жінка. Була п'яна та з необережності перехилилася через балкон.

Швидку допомогу викликали перехожі. Жінка померла від отриманих травм, коли її везли в лікарню. Спочатку міліціонери інкримінували умисне вбивство.

"Але під час роботи на місці нам вдалося встановити, що жінка випала з балкону без стороннього втручання, а з власної необережності. Медики повідомили, що на момент смерті вона мала тяжкий ступінь алкогольного сп'яніння, - повідомили в Полтавській обласній міліції. - До того ж, аби потрапити в квартиру, довелося відкривати рятувальників, бо двері були зачинені з середини на ключ".



http://gazeta.ua/articles/np/_u-poltavi-pyana-zhinka-pomerla-vid-padinnya-z-chetvertogo-poverhu/646259
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top