Два рибінспектори вкрали з річки риби на 160 тисяч гривень





Працівники Кременчуцької водної міліції зловили на річці Сула двох рибінспекторів, котрі нелегально наловили майже 400 кілограмів риби на суму в 160 тисяч гривень.

"Їх зловили на території національного природного парку Нижньо-Сульський в межах Сулинського ландшафтного заповідника. Затриманими виявилися 35-річний провідний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів та його 37-річний громадський інспектор рибоохорони. За допомогою моторного човна чоловіки вийшли на воду та за допомогою сіток ловили рибу різних видів вагою близько 377 кілограм", - повідомили в Полтавській обласній міліції.

В інспекторів вилучили рибу та 17 сіток. Після перевірок керівництва та інспекторів рибохорони також знайшли незаконні човнові двигуни, заборонені знаряддя лову, 15 риболовецьких сіток та електровудки. Також вилучили документи, котрі підтверджують незаконну діяльність інспекції.



http://gazeta.ua/articles/np/_dva-ribinspektori-vkrali-z-richki-ribi-na-160-tisyach-griven/643544
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Земельний дерибан Андрій Матковський »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top