У Львові зіткнулися БТР і легковик



Сьогодні вранці на вул. Липинського, 44 трапилася ДТП за участі бронетранспортера.

Як повідомляє "ZAXID.NET", БТР проїхав на червоне світло з великою швидкістю і зачепив автомобіль Chery Tiggo.

Пригода трапилася близько 08:20.

Як розповівводій пошкодженого легковика Володимир, він виїжджав із автозаправки на вул. Липинського на зелене світло світлофора, як раптом повз нього проїхав колоною і з мигалками БТР. Його автомобіль врізався в протиакумулятивний екран БТРа. Бронетранспортер зупинився за 60-80 м від місця зіткнення.

В автомобілі Chery Tiggo, крім водія, були його дружина та двоє малолітніх дітей. На щастя, ніхто не постраждав.

Як розповіли вМіноборони, це був БТР Збройних сил України. Оскільки він обварений протикумулятивною решіткою, то має більші габарити, ніж звичайний транспорт. Інцидент вирішили на місцівикликали поліцію та оформили протокол на водія бронетранспортера.



http://gazeta.ua/articles/np/_u-lvovi-zitknulisya-btr-i-legkovik/647676
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top